The weekend

Sushi är något jag hade kunnat äta alla dagar i veckan, verkligen så så gott.

Igår spenderade jag min fredag med A, en lugn och mysig kväll. Ska inte heller göra något speciellt idag förutom att plugga inför naturkunskapsprovet på måndag! 

På tal om bilden, något ni kanske inte visste om mig är att jag älskar sushi! Denna bilden är från vår sushidate förra helgen på Nama i Höllviken. Det var jättegott! Gillar att prova nya sushiställen, next up är Chill Out i Malmö. Har hört att de har god sushi!

My wishlist

Marc Jacobs armband // Kenzotröja // Isabel Marant skor // Zara sneakers // Nikeskor i skinn // Chanel boybag // Givency väska // Stella Mccartney väska // Voluspa ljus 

 

Såhär ser min önskelista ut ungefär! Vet dock inte riktigt om jag ska kalla det önskelista, med tanke på att jag alltid önskar mig pengar i julklapp. Detta är det jag tänker spendera pengarna på! Fast kommer inte köpa Chanel, Givenchy och Stella Mccartney väskorna, vilket är rätt logiskt då de är väldigt dyra. Men man kan ju alltid drömma, i framtiden maybe? 

 

Tycker det är kul hur min stil ändras! Innan gillade jag inte alls Isabel Marant skorna och nu tycker jag verkligen de är asläckra! Både i svart och beige. Men nu när jag åker till Stockholm nästa månad ska jag vara på span efter nya sneakers, blir antingen Zara eller Nike! Kanske blir Isabel Marant skor ifall jag lyckas hitta dem? You never know. Är i alla fall där under julrean så hoppas jag hittar något kap!

Vem är jag?

Hej! Jag heter Katarina, är 17 år och en väldigt modeintresserad tjej. Jag går andra året på gymnasiet i Malmö, ProCivitas. Mina dagar består av shopping, vänner och skola. Det brukar vara standarden för bloggar, men ibland har jag åsikter/tankar som jag vill dela med mig av. Jag älskar även att resa och ser fram emot min flytt till vår älskade huvudstad Stockholm efter gymnasiet! 

Upp