BRUNCH 6/12

Hade brunch hos mig i lördags! Det var verkligen lyckat och måste göras om. Verkligen tips om ni vill hitta på något med era nära vänner – god mat och mycket snack! Perfekt start på dagen.

x-mas

Vissa kanske undrar vad man kan ha på sig på julafton utan att vara ''overdressed'' så att säga och på bilden har jag gett några exempel! Jag tycker en stickad tröja och en kjol passar superbra till julafton! Både bekvämt och praktiskt då det inte är tighta kläder – man kan äta massa god julmat! 

Sedan kan man även ha en blus och kjol eller vanliga jeans/finbyxor! När det kommer till accessoarerna tycker jag inte man ska överdriva, det räcker med ett enkelt halsband och små pärlörhängen, eller kanske något armband? Less is more! Speciellt på julafton när man ändå bara ska umgås med släkten och ha det allmänt trevligt.

 

Annars har vi rätt mycket i skolan just nu, vilket leder till massa plugg... Tråkigt. Men snart är det jullov! Har även glömt fotografera lite nya inköp men ska göra det så fort jag har tid.

 

Stripes

Köpte denna lite oversize tröjan på Zara för ett tag sedan, tycker verkligen det är skönt att bara kunna slänga på en tröja med jeans och boots. Randigt är även inne nu så gå in på Zara eller liknande butiker och kolla!

 

Har även varit och julhandlat med mamma idag, vi köpte lite julpynt och jag fick även med mig lite kläder som jag kan visa imorgon.

Ska även baka ikväll eftersom vi har klasskväll imorgon, blir pepparkakscupcakes!

River Island / BLACK N' WHITE & GREY

Allt är från River Island på bilden 

I Stockholm har River Island öppnat en butik, så tänkte att jag skulle kika in deras hemsida! Snacka om att de har dösnygga kläder, till ett bra pris dessutom! Ovan ser ni några av mina favoriter och som rubriken lyder är det endast svart, vitt och grått – höstens hetaste färger. 

Såg även några bikinis/bodys på hemsidan som jag tycker är snygga till sommaren, så kanske passar på att köpa det med. Detta är iallafall en butik jag måste besöka när jag åker dit. Endast 24 dagar kvar ♡

Upp